Over

Over Jgroenbv

Over ons

Over John Groen BV

In 2008 richtte John Groen installatiebedrijf J Groen BV op. Deze was voornamelijk gericht op het installeren van verwarmingssystemen in de tuinbouw. Al snel breidde deze werkzaamheden zich uit naar de meest uiteenlopende projecten in de tuinbouw en utiliteit. Omdat duurzaamheid en de steeds maar stijgende energieprijzen een steeds groter aandeel vormde in de keuze van het juiste systeem heeft John Groen in 2021 besloten om betaalbare duurzame systemen te gaan ontwikkelen voor bestaande kwekerijen. Om dit te kunnen realiseren heeft John Groen in 2021besloten een eigen boorwagen aan te schaffen om zelfstandig boorwerkzaamheden te kunnen verrichten In 2022 is Boorbedrijf J Groen BV opgericht om in eigen beheer complete turnkey projecten te kunnen realiseren vanaf  de bron  tot aan de installatie in de kas of bedrijfsruimte.

Het Boorbedrijf J Groen BV is in bezit van alle benodigde certificaten zoals:

✓ BRL6000-21 Het ontwerpen, installeren en beheren van energiecentrales van bodemenergiesystemen
✓ BRL11000 scope 1b,2b en 3b, Ontwerp, Detail enginering en Realisatie van gesloten bodemwarmtesystemen
✓ BRL2100 mechanisch boren
✓ ISSO 9001
✓ VCA

Onze missie en waarden

Onze missie en waarden

Onze missie

Wij streven ernaar om duurzame en efficiënte verwarmings- en koelingsoplossingen te bieden door middel van professionele grondboringen en warmtepompinstallaties.

Onze waarden

Wij hechten waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid in al onze activiteiten.

Geschiedenis

Onze geschiedenis

John Groen BV is opgericht in Nieuwveen en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in grondboringen en warmtepompinstallaties. Met een achtergrond in de techniek en een passie voor duurzaamheid, heeft John Groen BV unieke expertise opgebouwd en een solide reputatie opgebouwd in de industrie.

Neem contact op

Wil je meer weten over onze diensten?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Scroll naar boven